We organiseren theaterworkshops met bewoners van de Amsterdamse Tuinsteden en daarvoor zoeken we jou!

Wat is de kracht van de Westelijke Amsterdamse Tuinsteden vandaag de dag? Hoe zie jij als bewoner dit nou zelf? Hoe is het om te wonen in architectonisch erfgoed en één van de meest besproken deelgebieden van Amsterdam? Wat vind je ervan dat jouw wijk steeds verandert?

Deze vragen zijn het uitgangspunt van het project “De Kracht van de Tuinsteden” van kunstenaar Pernille Lonstrup die zelf ook lange tijd woonde en werkte in dit gebied. Dit kunst- en theaterproject bestaat uit theaterworkshops voor bewoners van verschillende Amsterdamse tuinsteden en een tentoonstelling in het Van Eesteren Museum.

Voor deze theaterworkshops zoeken wij 40 bewoners van alle achtergronden en leeftijden in Amsterdam Nieuw-West!

We zijn op zoek naar bewoners van Geuzenveld, Osdorp, Slotermeer en Slotervaart die in de periode van mei t/m begin juli willen deelnemen aan 5 workshops per tuinstad onder leiding van een professionele workshopdocent. Tijdens deze bijeenkomsten zet je als deelnemer je ervaringen om in theater. De workshops vinden plaats tijdens de avonduren in de buurtcentra Het Blommetje, Het Anker, Het Pluspunt en de Honingraat en in het Van Eesteren Museum. De voertaal is Nederlands en deelname is gratis.

Wil je meer weten over het project? Pernille Lonstrup vertelt er over tijdens twee introductie-avonden:

https://www.facebook.com/events/300386507317115/

https://www.facebook.com/events/396438507849852/

Voor opgave en meer informatie kun je ons bereiken via dekrachtvandetuinsteden@gmail.com en op het nummer 06-24243082.

www.pernille-lonstrup.com  & Facebook (De Kracht van de Tuinsteden)