Welkom op de pagina van Huis van de Wijk Het Anker. Wij zijn er voor de hele buurt en heten daarom iedereen van harte welkom. Er vinden allerlei activiteiten plaats waar je aan mee kunt doen, maar je kunt ook gewoon lekker een kopje koffie komen drinken aan de bar of in de gezellige inloopruimte.

Je kunt ons vinden aan de jacques veltmanstraat 427, achter het voetbalveldje.

Samen met buurtbewoners bouwen wij aan een fijne buurt en runnen we het Huis van de Wijk. Maar er is nog altijd ruimte voor meer hulp. Vind jij het ook leuk om ‘mee te bouwen’ aan jouw buurt? Vind je het bijvoorbeeld leuk om teksten te schrijven voor de nieuwsbrief? PR taken te vervullen? les te geven? technische ondersteuning te bieden? of iets anders? Meld je dan nu aan als vrijwilliger of kijk voor meer informatie op Vrijwilliger worden?

Je kunt ook zelf een activiteit of een project starten. Wij ondersteunen je graag bij de uitvoering en financiering van deze projecten. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ruimte aanbod

Buurtbewoners, organisaties of ondernemers uit de buurt kunnen bij on ruimte(s) huren. Van vergaderingen tot sport en beweging tot cursussen. Er is van alles mogelijk, alleen niet geschikt voor privéfeestjes en partijen. De prijs die je betaalt hangt af van wederkerigheid, grootte van de ruimte en doelstelling van de organisatie. Vraag direct ruimte aan. Voor meer informatie kun je ook eerst contact met ons opnemen.

Hieronder staat een overzicht van de verschillende ruimtes. Klik op de foto om te zien hoe de ruimte eruit ziet.