In de Huizen van de wijk zijn heel veel mensen actief. Ook veel vrijwilligers. Wat vrijwilligers ondernemen hangt vooral af van hun talent of motivatie. Daar zijn we altijd naar op zoek!

Vrijwilligerswerk kan van alles zijn: helpen als gastvrouw/gastheer achter de bar, koken, chauffeuren voor licht-dementerenden, helpen de planten verzorgen, PR ondersteuning, posters en flyers ontwerpen, administratie, foto’s maken en ga zo maar door.

Je kunt ook zelf een activiteit organiseren. Zo zijn er vrijwilligers actief met het geven van tekenles, computerles naailes, conversatieles en nog heel veel meer.

Vrijwilligerswerk is een manier om zinnig werk te doen, iets te betekenen voor een ander, je taal te verbeteren, jezelf verder te ontwikkelen, meer contacten te krijgen of om iets te doen met je talent.

Wil jij actief worden als vrijwilliger?
Loop bij één van de Huizen binnen of neem direct contact met ons op!

Het maakt niet uit wie je bent en of je veel of weinig tijd hebt. Iedereen die ook maar iets van vrijwilligerswerk wil doen is bij ons welkom. En weet je niet zo goed wat voor vrijwilligerswerk er bij jou past? Vraag het één van onze beheerders, zij kunnen je zeker verder helpen. Want talent heb je!

Je kunt ook verder kijken wat voor soort vrijwilligerswerk er te doen is in stadsdeel Nieuw West. Combiwel werkt samen met Vrijwilligers Centrale Amsterdam (VCA). Hieronder kun je zoeken op de vacaturebank van Vrijwilliger Centrum Amsterdam. Het zijn alleen vacatures in Stadsdeel Nieuw West.

Hoe werkt het?
Als je interesse hebt in een vacature, dan kun je klikken op ‘Reageren’. Dan word je doorverwezen naar de vacaturebank van Vrijwilligers Centrale Amsterdam. Je kunt je daar eerst inschrijven en dan reageren op de vacature. Je krijgt dan de contactgegevens van de betreffende organisatie in uw mailbox. Een volgende keer als je wilt reageren op een andere vacature, kun je meteen inloggen.