‘Blik op 2016!’

Donderdag 24 maart is er voor geïnteresseerden een bewonersavond bij Huis van de Wijk ‘t Blommetje. Het programma van de avond komt tot stand door een samenwerking tussen de regiegroep, het team van Amsterdam Nieuw West en team ‘t Blommetje. Wij kijken graag met u kort terug naar 2015 om vervolgens plannen voor 2016 te presenteren.

Doel van deze avond is bewoners inzicht geven in deze plannen en, in ieder geval voor de plannen van Huis van de Wijk ‘t Blommetje, u de mogelijkheid te bieden uw wensen voor de wijk kenbaar te maken. Uiteraard met het idee dat uw wensen meegenomen worden, of een plek krijgen in het jaarplan van ‘t Blommetje. Hiervoor vragen wij niet alleen donderdagavond uw medewerking maar vooral ook bij het realiseren van uw wensen. Verder is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen aan de regiegroep en alle medewerkers die aanwezig zijn.

Team ‘t Blommetje vindt het heel belangrijk plannen voor het Huis van de Wijk zo veel mogelijk samen met u als bewoner te maken zodat onze inzet aansluit bij de vraag uit de wijk. Wij hopen van harte dat vele van u donderdag van deze gelegenheid gebruik zullen maken en verheugen ons op uw komst. De deuren zijn vanaf 19.00 uur open, dan staat ook de koffie en thee klaar. Om 19.30 uur gaan we van start met het programma.

Voor meer informatie kunt u bellen met ‘t Blommetje of rechtstreeks met Sylvia de Goede, 06-39717875